Is this a zfs bug or an IOzone bug?

Hmmmmmmmmmm

….

# /opt/csw/bin/iozone -Ra  -n 16m -g 16g -y 16m -m -b sol10-jrm-large.xls
        Iozone: Performance Test of File I/O
                Version $Revision: 3.217 $
                Compiled for 32 bit mode.
                Build: Solaris 

        Contributors:William Norcott, Don Capps, Isom Crawford, Kirby Collins
                     Al Slater, Scott Rhine, Mike Wisner, Ken Goss
                     Steve Landherr, Brad Smith, Mark Kelly, Dr. Alain CYR,
                     Randy Dunlap, Mark Montague, Dan Million, 
                     Jean-Marc Zucconi, Jeff Blomberg,
                     Erik Habbinga, Kris Strecker.

        Run began: Wed Jul  2 18:47:07 2008

        Excel chart generation enabled
        Auto Mode
        Using minimum file size of 16384 kilobytes.
        Using maximum file size of 16777216 kilobytes.
        Using Minimum Record Size 16384 KB
        Multi_buffer. Work area 16777216 bytes
        Command line used: /opt/csw/bin/iozone -Ra -n 16m -g 16g -y 16m -m -b sol10-jrm-large.xls
        Output is in Kbytes/sec
        Time Resolution = 0.000001 seconds.
        Processor cache size set to 1024 Kbytes.
        Processor cache line size set to 32 bytes.
        File stride size set to 17 * record size.
                                                            random  random    bkwd  record  stride                                   
              KB  reclen   write rewrite    read    reread    read   write    read rewrite    read   fwrite frewrite   fread  freread
           16384   16384  534620 1405886

Error in file: Found ?0? Expecting ?a5a5a5a5a5a5a5a5? addr 9430a60
Error in file: Position 4096 
Record # 0 Record size 16384 kb 
where 09430a60 loop 4096

I will rebuild this, and see what is going on. Will apply my large IO patches.

I am thinking it is a problem with a 32 bit code running on a 64 bit host.

Viewed 5274 times by 1120 viewers

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE